GESPOT: Paarden-kerst-stukjes die je gemakkelijk zelf kunt maken!

Het is weer December en de Kerst komt al aardig in zicht. Tijd om het huis leuk te versieren. En hoe leuk is het dan om dat te combineren met paardenspulletjes? Wij hebben het internet afgestruind naar leuke inspiraties, voorbeelden die je zelf ook kunt maken.

1. Kerstboom met rozetten
Heb je nog een bak met gewonnen rozetten liggen? Dan kun je er makkelijk een mooie kerstboom mee decoreren. Super leuk voor op stal of in de kantine van een manege.

2. Hoefijzer kerstdecoratie
Wat heb je naast een hoefijzer nodig? Rode lint, een kerstbal en wat groente takjes. Haal eenvoudig het lint door het hoefijzer en maak er een mooie strik van. Eventueel kun je nog een spuitbus bij de Action kopen om het hoefijzer goud of zilver te spuiten. Hang een kerstbal in het midden en voila, een gemakkelijk maar mooi kerststukje!

3. Kerstkrans met oude bitjes
De kerstkrans kan je natuurlijk overal kopen als je geen groene vingers hebt. De bitten hang je er eenvoudig met ijzerdraad in die je bij de Action kan kopen.

4. Hoefijzer als tafelschikking
Heb je een pony met kleine ijzers? Dan is dit idee voor de tafelschikking wel erg leuk. Het enige dat je nodig hebt is een gouden spuitbus, lint en groene takjes. Lang leve de Action!

5. Hoefijzer kerstversiering
Naast een leuk versierde hoefijzer, heb je nog een goede reden om een boswandeling te maken. Neem een paar dennenappels en takjes mee en creëer je eigen kersthoefijzer!

6. Paarden kerststuk
Ben je een creatief iemand? Dan is dit paarden- kerststuk echt een aanrader! In dit filmpje zie je stap voor stap hoe je zo’n paardenhoofd maakt en wat je nodig hebt. Succes!

Bron: Pinterest

Geef een antwoord