INSPIRATIE: 6x paardenfoto’s in de sneeuw die ook jij kunt maken!

Vanochtend werden wij wakker met een mooi wit laagje sneeuw. Nu worden wij daar niet meteen zo vrolijk van omdat de rijbak dan onberijdbaar kan zijn. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel; je kunt wel mooie foto’s schieten! Zelfs als je niet de beste fotograaf bent, zorgt de witte sneeuw voor een gegarandeerd mooi plaatje. Wij hebben 6 foto’s geselecteerd op Pinterest die ook jij kunt maken met je viervoeter!

1 – Besneeuwde neus

Bijna alle paarden gaan wel even lekker met hun neus snuffelen in de sneeuw. Maak een foto van onderaf zodat alleen de lucht zichtbaar is op de achtergrond en voila, je hebt een super leuke foto!

2 – Lekker rollen in de sneeuw!

Rollen staat toch wel op nummer 2 als het aankomt van sneeuwritueeltjes bij paarden. Gooi ze het land in en wacht even 10 minuten. Veel paarden vinden het heerlijk om even lekker te gaan rollen in de sneeuw.

3 – Besneeuwde kont

Met  een donkergekleur paard en een beetje geluk kun je zo’n tof plaatje schieten. Er vallen vandaag plaatselijk nog winterse buien. Teken een hartje of iets anders in de sneeuw op de vacht om het af te maken.

4 – Close-up van de ogen

Close-up’s van de ogen van paarden zijn sowieso mooi. Maar met de vrieskou van de komende dagen zul je dit plaatje waarschijnlijk ook kunnen maken. Extra tof!

5 – Paarden voor een besneeuwd hek

Dit is toch prachtig! Heb je een mooi hek met een laagje sneeuw erop? Dan hoef je je paarden alleen nog maar te lokken met wat snoepjes en klaar is kees.

6 – Vanuit de stal

Een houten stal, sneeuw op de grond en je paard; een goede combi!

Bron foto’s: Pinterest

Geef een antwoord