GETEST: EquilinBASIC brok

Ben je net zoals wij ook altijd op zoek naar de beste supplementen voor je paard? Wil jij ook dat je paard zo gezond mogelijk is en geen mineralen tekort krijgt? Toevallig hoorden wij via via een positieve ervaring over EquilinBASIC. We gingen googlen en raakten steeds meer geïnteresseerd in dit product. Zou het echt je paard beter laten presteren? En worden de paarden er rustiger van op wedstrijd? Wij werden zo nieuwsgierig en besloten om het uit te proberen, we bestelden een zak EquilinBASIC brokjes.

Wat is EquilinBASIC?

De brokken van EquilinBASIC zijn supplementen maar zo samengesteld dat je het naast je normale voer kan geven.. EquilinBASIC vult het tekort van essentiele voedingstoffen aan, welke de paarden niet uit hun normale basis voeding kunnen halen. Equilin zegt zelf op hun website dat de EquilinBASIC een aanvulling is in de volgende situaties:

  • Blessuregevoelige paarden
  • Paarden die slecht herstellen na inspanning
  • Gespannen of nerveuze paarden
  • Paarden die veel moeten presteren
  • Paarden met gevoelige spieren
  • Paarden met hoef/vacht problemen
  • Paarden die problemen hebben met de vertering van krachtvoer
  • Paarden die moeite hebben met de opbouw van spieren
  • Paarden die slecht op gewicht te houden zijn

Met 3 paarden op stal die stuk voor stuk wel een paar van deze eigenschappen hebben, waren wij erg benieuwd of deze brokken ook echt van toegevoegde waarde waren.

Onze ervaring met EquilinBASIC

Volgens de gebruiksaanwijzingen zou je het effect van EquilinBASIC na ongeveer 6 weken pas merken. Bij ons was dit na een paar weken al het geval. De paarden gingen echt allemaal vooruit , ze gingen soepeler lopen, waren werklustiger en meer bereid om met je mee te werken. Het rijden gaat veel vanzelfsprekender. Ook zien de paarden er nog gezonder uit, het lijkt wel of je in een spiegel kijkt, zo glimmen ze!! (Zie foto)

Afgelopen week tijdens een wedstrijd was een van onze paarden, die altijd als een rietje stond te trillen op de trailer, veel rustiger en tijdens de proef erg geconcentreerd.  We hadden nog nooit zulke hoge punten bij elkaar gereden en we eindigden in de prijzen.

Wij zijn zonder meer echt super tevreden over dit voedingssupplement! Heb jij ook ervaring met de brok van Equilin? Deel de ervaringen met ons!

P.S. Doe je al mee met onze winactie en maak je al kans op de GHP wollen wedstrijddeken? Bekijk de actie hier!

Geef een antwoord