TESTERS GEZOCHT: Heb jij een stampend, schurend en/of sokken bijtend paard?

Voornamelijk voor veel koudbloedpaarden hebben deze tijd van het jaar last van mijten en luizen. Je ziet ze stampen en bijten in de sokken. Een probleem waar tegenwoordig een oplossing voor is, namelijk Finecto+ Horse! Het is een poeder op basis van kruiden en etherische oliën gemengd met fenegriek.

Finecto+ Horse oplossing bij mijten en luizen

De kruiden en de etherische oliën maken het bloed van het paard onaantrekkelijk voor luizen en mijten. Ze kunnen het bloed niet meer verteren, waardoor ze van het paard af zullen gaan op zoek naar eten. Waar je bij shampoos niet alle plekken goed kunt bereiken, kun je dat met dit voedingssupplement wel. Het is 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suikers. Voor het vulmiddel is fenegriek gebruikt omdat paarden dit lekker vinden. Finecto+ Horse is onder andere te koop bij Welkoop.

Klik hier om meer informatie over Finecto+ Horse te lezen om hun website.

Ervaring met Finecto+ Horse

Een stalgenoot heeft Finecto+ Horse getest bij haar Tinker met luizen. Na twee weken was er een duidelijk verschil te zien. Haar Tinker werd weer rustig en haar volle sokken waren schoon van luis en mijt. Ze is na 5 weken gestopt met het voedingssupplement en het gaat nog steeds goed. De luizen zijn niet teruggekomen. Zij is echt super enthousiast over de werking. Zeker ook omdat haar Tinker het wassen verschrikkelijk vond.

Testers gezocht

Van Finecto+ mogen wij 2 potten Finecto+ Horse weggegeven aan onze volgers die een probleem hebben met mijt of luis. Ze zouden het leuk vinden als de ervaring met Finecto+ Horse gedeeld wordt.

Heb jij een stampend en/of schurend paard? Laat dan een reactie achter op onze Facebook waarom jij Finecto+ Horse graag wil testen. Die testers worden gekozen onder de volgers van DosisDressuur. Dus vergeet niet DosisDressuur te volgen op Facebook.

11 Antwoorden op “TESTERS GEZOCHT: Heb jij een stampend, schurend en/of sokken bijtend paard?”

 1. Graag wil ik jullie nieuwe product testen op mijn Friese merrie.
  Ik heb haar al 9 jaar en er zijn al zoveel verschillende dierenartsen met allemaal een verschillende visie op mijten en aanverwanten geweest en uiteindelijk hielp niks van de zalfjes en medicamenten die we geprobeerd hebben.
  Ik knip nu haar kootholtes zoveel mogelijk uit op het nog een beetje luchtig te houden, maar ook dit helpt helaas niet voldoende. Daarom wil ik graag kijken hoe Roos op Finecto + reageert, Het spreekt ook heel erg aan dat dit op natuurlijke basis is gemaakt, (ben geen voorstander van chemische rommel)
  Ik hoop dan ook dat ik de kans krijg om hieraan mee te kunnen werken om het product te mogen testen. Met vriendelijke groeten, Marleen

  1. Graag wil ik het product proberen op mijn mini paardje en mijn Friese merrie. Allebei stampen ze veel en de Fries schuurt ook veel met haar benen.

 2. Ik zou het heel graag willen testen! Wij hebben 14 tinkers staan en al jaren last van jeukende sokken. We behandelen het met by-myte maar vlak na behandeling staan ze al weer te stampen en jeuken en het lijkt dus niet te helpen. Eigenlijk bijna hoop opgegeven omdat het bijna niet te bestrijden is. Wat zou het fijn zijn als er een middel is wat echt goed werkt!

 3. Liselotte en Flicka zegt: Beantwoorden

  Ik en mijn schurende fjord zouden het graag willen proberen ze schuurt als ze de kans krijgt zoveel mogelijk haar manenkam eraf en de bovenkant van haar staart ziet er ook verdrietig uit en vanalles al geprobeerd maar met niet al te veel succes, Flicka en ik hopen dat dit echt werkt kan ze weer trots zijn op haar mooie manenkam en een volle staart.

 4. Ik zou het heel graag testen bij mij Friese merrie van 17. Ze heeft elk jaar behandelingen met Bye Mite nodig! Doe ik het niet dan staat ze een paar weken later weer de beide achterbenen tegen elkaar te schuren. Hopeloos!

 5. Graag zou ik willen testen bij mijn 3 friezen. Was vandaag naar de welkoop om een pot te halen maar was nog niet leverbaar helaas.

 6. Ik zou heel erg graag jullie product testen op mijn 2 trekpaarden ze hebben beide last van cpl

 7. heb sinds 4 maanden een tinker
  die elke keer hard stampt en zich bijt aan de voeten .
  Zal daarom graag jullie spul bij mijn tinker willen testen.of het echt zo goed is dat het mijn tinker helpt zal wel fijn zijn .

 8. Ik zou graag jullie product willen testen op mijn 9jarige fries…die heeft over zijn hele lijf jeuk en ik ben ten einde raad. Niets is zo erg dan jeuk!!!!
  Mvrgr Wilma

 9. Ik zou graag willen testen bij mijn stampende 19 jarig fries. Al jaren van alles geprobeerd niks helpt. afgelopen jaar mijn fries een ongeluk kreeg door het knagen aan zijn sok (rechtsachter) en is blijven hangen met zijn ijzer in het gat van zijn oren. Helaas blijvende blessure is zijn bil. Het stampen en knagen is nog steeds aan de gang, ik zou hem graag hiervan willen verlossen.

 10. Hoiii! Ik heb een giga tinker ruin hier. Hij heeft ook jeuk! Ik scheer nu iedere maand een deel van zijn sokken weg. Zou jullie product graag testen. Ben getipt door een vriendin. Kende jullie en het product voorheen niet.
  Vriendelijke groet, Judith

Geef een antwoord