Over DosisDressuur

Welkom op de blog DosisDressuur welke in het leven is geroepen om antwoord te geven op de vraag “Welke dosis dressuur heb je nodig om Z te bereiken?”.

Wij zijn Nienke & Karlijn, beide actief in de dressuursport met veel passie. Nienke is al ruim 45 jaar te paard en helpt Karlijn richting de Z. Karlijn is 4 jaar geleden weer begonnen met rijden en is sinds dit jaar begonnen met wedstrijden. Op de (nog lange) weg naar de Z ondervindt je allemaal hobbels. Welke hobbels zijn dat? En wat heb je wel en niet nodig om je doel te bereiken? Dat zijn vragen waar wij je via dit blog op de hoogte gaan houden. Naast de paarden vinden wij het ook belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Daarom zal

En natuurlijk zijn wij als dames ook zeker geïnteresseerd in fashion en lifestyle. Vandaar dat je ook regelmatig een blog zult tegenkomen over leuke items die we hebben gespot of getest.

Wij hopen via deze blog jou ook te motiveren om je doelen achterna te gaan. Heb je vragen over specifieke onderwerpen? Lukt iets niet en wil je graag tips? Wij zoeken het graag voor je uit en schrijven er een leuke blog over!